Tandartspraktijk

Corona in de praktijk

Het nieuwe normaal wordt zo goed mogelijk ingepast in de dagelijkse praktijk.

Dat brengt veranderingen mee in de agenda, in de wachtruimte en in de behandelkamers. We vragen daarvoor uw begrip en medewerking.

Binnen de tandartspraktijk werken wij volgens een strikt hygiëne-protocol, waardoor er in de praktijk sprake is van een hoog beschermingsniveau. Dit was al zo voor de uitbraak van de Corona-pandemie en zal ook zo blijven. Waar nodig worden extra maatregelen getroffen.

Een van die maatregelen is dat wij nu selecteren voorafgaand aan de behandeling, heeft u verkoudheidsklachten, hoesten of koorts dan stellen wij uw afspraak nog even uit. Heeft u een gezinslid met koorts of is een gezinslid positief getest op corona vragen wij u ook de behandeling uit te stellen tot diegene klachtenvrij is.

Bent u onlangs in een oranje of rood gekleurd gebied geweest en zit u in de 10 dagen van de quarantaine, stellen wij de behandeling ook uit.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij als sector nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Indien u een afspraak bij ons heeft, dan willen wij u voor uw en onze veiligheid het volgende vragen:

  • Voordat u onze wachtkamer gaat betreden eerst de handen te desinfecteren
  • 1,5 meter fysieke afstand te bewaren in de wachtruimte, zo nodig buiten de wachtruimte te wachten (we zullen de agenda hier zo goed als mogelijk op aanpassen);).
  • 1,5 meter fysieke afstand te bewaren naar ons personeel (Buiten de behandeling om)

Omdat het virus van mens op mens overdraagbaar is, is een goede handhygiëne de belangrijkste maatregel naast de 1,5 meter fysieke afstand om het risico van overdracht van micro-organismen te voorkomen:

  • Hoest en nies in een tissue of in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.
  • Was uw handen regelmatig.

Bedankt voor uw medewerking!

Afspraak maken, inschrijven of hebt u een vraag?

Wij besteden graag tijd en aandacht aan onze patiënten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen