Inschrijven

Inschrijven

Als u zich bij onze praktijk wilt laten inschrijven, dient u het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen via 078 618 63 61

Wij plannen dan direct een consult in bij een van onze tandartsen. Het is van belang dat u tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk een geldig legitimatiebewijs en uw eigen verzekeringspas meebrengt, zodat we u meteen in ons bestand kunnen opnemen. Hebt u een van deze documenten niet bij u, dan zijn wij genoodzaakt een nieuwe afspraak te maken.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw tandartsgegevens van uw vorige tandarts op te vragen en meenemen naar uw eerste consult?

Patiënten die zich bij ons inschrijven, worden verzocht alle behandelingen die in het eerste jaar worden verricht direct aan de balie af te rekenen. Dit gebeurt door middel van een contante of PIN betaling. U krijgt de nota (tevens uw betalingsbewijs) mee, zodat u deze kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien u een tandartsverzekering heeft, krijgt u het deel waar u voor verzekerd bent van hen terug.

Eerste Consult

Wanneer u voor de eerste keer bij ons plaats neemt in de behandelstoel, wordt er een gebitscontrole uitgevoerd. Ook wordt er, indien nodig, tandsteen verwijderd. Voor een goede beoordeling van de status van het gebit is het noodzakelijk dat er röntgenfotos worden gemaakt. Dit zijn Bitewings en een OPG (orthopantomogram).

Aan de hand van de beoordeling van de tandarts en uw eigen wensen, worden er direct een of meerdere vervolgafspraken gemaakt.

Wij versturen geen oproepkaarten voor de halfjaarlijkse controle, dit dient u zelf aan de balie af te spreken. De controle afspraken worden ingepland bij een van onze preventieassistentes.

Afspraak maken, inschrijven of hebt u een vraag?

Wij besteden graag tijd en aandacht aan onze patiënten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen